Velkommen

Her kan man følge vores rejse til

 • Nepal
 • Kina
 • Mongoliet
 • Vietnam
 • Cambodia
 • Thailand

Man kan også komme med en hilsen og se lidt billeder.

Emilie og Silja vil skrive hver deres dagbog.

2 Responses to Velkommen

 1. Charlotte says:

  Kære alle sammen. Jeg har forsøgt to gange at skrive i jeres gæstebog, men er usikekr på, om I kan se det, jeg har skrevet. Det forsvinder nemlig for mig… Men nu prøver jeg her. Og altså, det ser jo helt fantastisk ud, både billederne og det, I skriver. Øjjj… Wauw… jeg glæder mig til at høre jer fortælle om alle oplevelserne.
  Vi sveder her i Danmark… skønt med lidt sol. For en uge siden var her 5 grader og total regn – i dag 26 og skyfrit – det er Danmark!
  Jeg tænker på jer… pas godt på hinanden og nyd livet. Håber I klarede togturen…. Knuser fra Charlotte

  • admin says:

   Kære Charlotte og fam.

   Undskyld, at der har været lidt bøvl med at skrive til os, jeg tror at Anton har fået styr på det i dag. Dejligt at i har fået sommervejr i DK. Tak for de dejlige “breve” i alle sender til os, det varmer utroligt meget. Og vi har læst alle de “breve” du har skrevet:-)

   Vi har en smule bøvl med maverne i dag, men har ellers ikke mærket noget til dem i lang tid. Vi passer på os selv, det er lidt svært indimellem at være så meget sammen, men vi nyder også det hele.

   I morgen skal vi ud og se pandaer, og vi kan næsten ikke vente;-D

   De kærligste hilsner og tanker fra os alle
   Knuser fra Jane

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>