1. juli 2012 – Hong Kong

søndag den 1. juli 2012

Tur til Hong Kong city. Det var en svær dag synes vi, for det drillede, mange veje var lukkede (det er nationaldag, så måske er det derfor. Ligeså har rigtig mange fridag), så vi kunne ikke finde de rigtige busser, og en stejl jernbane til Victoria peak, Trans am, var temmelig dyr, så vi brugte en forfærdelig masse tid på at finde ud af det hele.
Det endte med at vi tog en taxa, og ja ja, den var selvfølgelig ikke særlig dyr,….. så det skulle vi “bare” have gjort fra starten.

Men sikken en FANTASTISK udsigt udover Hong Kong city og store dele af Hong Kong, alle frustrationer blev fejet væk. Vi havde været i et temmeligt dyrt supermarked, og fundet noget der lignede rundstykker, så vi sad deroppe, med udstigt over det hele og spiste rundstykker med brie ost, SMUKT og hyggeligt og lidt nostaltisk.

Derefter retur til Kawloon. Det er ligeså 15 års jubilæum for Hong Kong, for deres løsrivelse fra Gr eat Britain, i dag, så vi skulle se et fyrværkeri kl 20.00 og havde fået af vide at vi skulle være i god tid. Og sikke mange mennesker, der var mennesker overalt, masser, jeg mener masser af store gader var spærret for trafik, og totalt fyldt med mennesker, måske var her 2 milioner, det var VIlDT. Og fyrværkeriet var totalt vildt, nytårsaften i Herning – go home, dette her var X 100.000. Det varede i 23 minutter og fyldte hele himmelen. Raketter blev afsendt mange steder fra samtidigt,- fra skyskrabere-, fra jorden, – og laserlys og det var ganske enkelt VILDT STORT. Jeg tog mig selv i at stå med åben mund, flere gange, – og fik samlet op;-O på underkæben!

Vi hyggede på molen bagefter, købte t-shirts, og en masse sushi, da vi endelig kom hjem til hotellet kl 22.30 – kunne AFTENSMADEN ENDELIG INDTAGES.Fedt at være i Hong Kong igen, men jeg kunne absolut ikke leve her, her er mylder hele tiden og VARMT.// Jane

This entry was posted in Dagbog, Jane's dagbog. Bookmark the permalink.

Comments are closed.